Retouren & klachten

Is er iets niet naar wens en wil je een artikel retourneren? Geen probleem, wij helpen je graag verder met jouw retourzending. Je kunt een bestelling binnen 7 dagen na ontvangst aanmelden en binnen 14 dagen retourneren. 

 1. Registreer je retour door een e-mail te sturen naar support@hercanbeyou.com. Vul je naam, ordernummer/factuurnummer, product(en) en eventuele reden van retour in. 
 2. Vul het bijgeleverde retourformulier volledig in en voeg deze bij je pakket. 
 3. Verpak de artikelen die je wilt retourneren in de originele verpakking en plak het bijgevoegde adreslabel op de zak/doos. (Het retourneren van producten is voor eigen rekening en risico).
 4. Geef je retourzending af bij een PostNL- of DHL punt of laat je pakket thuis ophalen. Het is ook mogelijk om je retour bij ons af te komen geven. *Let op! De klant draagt het risico van de retourzending. Wij adviseren om ten alle tijden je verzendbewijs daarom goed te bewaren. 
 5. Zorg dat de retourzending binnen 14 dagen bij ons retour is. 

RETOURADRES

HER can be you - retouren
Koninginnelaan 15
5211 WD ‘s-Hertogenbosch

RUILEN

Toch liever een andere maat? Geen probleem! Vermeld dit tijdens je aanmelding en op het bijgeleverde retourformulier. De retourkosten zijn voor de klant, wij betalen de nieuwe verzendkosten!

TERUGBETALING

- Als de retourzending is verwerkt, ontvang je een bevestiging per e-mail. Je ontvangt binnen 14 dagen je oorspronkelijke aankoopbedrag terug op de rekening waarmee is betaald.

- Heb je Klarna als betaalmethode gekozen dan word je Klarna-factuur automatisch aangepast of geannuleerd.

- Betaald met een tegoedcode? Het bedrag wordt na retourneren weer actief gezet onder de desbetreffende code. 

ALGEMENE VOORWAARDEN RETOURNEREN

 • Meld je retour aan binnen 7 dagen na ontvangst via support@hercanbeyou.com en zorg dat dat je bestelling binnen 14 dagen bij ons retour is. Anders kunnen wij de retour niet accepteren. Lukt dit niet? Stuur ons even een mailtje en dan kijken we naar een passende oplossing. 
 • De artikelen dienen ongedragen en/of ongewassen geretourneerd te worden.
 • De artikelen dienen vrij te zijn van etens- en make-upvlekken, lichaams- en sigarettengeuren.
 • De items mogen niet worden gewijzigd of opnieuw ontworpen. Als het artikel defect is, mogen er geen pogingen worden ondernomen om het defect te verhelpen.
 • De originele hangtag moet aan het artikel zijn bevestigd.
 • Indien redelijkerwijs mogelijk dient het artikel in de originele verpakking te worden geretourneerd.
 • De klant draagt ​​het risico van de retourzending.
 • Onvoldoende of ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.
 • Informeer ons over een defect product en/of leveringsfouten binnen 5 dagen na de levering van uw bestelling. Voeg indien mogelijk een gedetailleerde beschrijving van het probleem en meerdere foto's toe (een close-up en een afbeelding op volledige grootte van het defecte/beschadigde product).
 • Indien niet aan onze ruil- en retourvoorwaarden wordt voldaan, behouden wij ons het recht voor om het product te retourneren en de verzendkosten in rekening te brengen.
 • Cadeaubonnen en/of vouchers zijn niet-restitueerbaar en kunnen niet geheel of gedeeltelijk worden ingewisseld voor contant geld.

SALE 

Sale artikelen mogen geretourneerd worden maar deze restitueren wij niet. Hiervoor wordt uitsluitend een tegoedbon voor gegeven. 

KLACHTEN

Is de ritssluiting van een product kapot? Is uw bestelling niet aangekomen? Welke klacht u ook heeft, laat het ons zo snel mogelijk weten. U kunt per e-mail contact opnemen met onze klantenservice via support@hercanbeyou.com. Stuur ons uw ordernummer en een foto (indien van toepassing). Wij zullen uw klacht beoordelen en proberen het probleem naar ieders tevredenheid op te lossen. We beantwoorden uw e-mail binnen enkele werkdagen. Mochten wij meer tijd nodig hebben voor de beoordeling, dan zullen wij u hierover tijdig informeren.